Štand CADCAM Data na Sajmu tehnike je i ove godine mjesto gde se možete sresti sa softverskim dostignućima posljednje generacije, Beograd 21-25 maj, 2018

Štand CADCAM Data na Sajmu tehnike je i ove godine mjesto gde se možete sresti sa softverskim dostignućima posljednje generacije, Beograd 21-25 maj, 2018

Na predstojećem sajmu Tehnike, CADCAM Data Vam predstavlja najnaprednija softverska dostignuća iz oblasti 3D tehnologije i njene praktične primjene u rješavanju realnih situacija. Softverska rješenja za projektovanje, realne simulacije, programiranje robotskih linija i upravljanje projektima omogućavaju razvoj rješenja od ideje do potpune implementacije i primjene, kao i nastavak praćenja proizvoda i tokom njegovog kompletnog životnog ciklusa.
Fair_of_techincs_CCD

Međunarodni sajam Tehnike u Beogradu, 62. po redu, predstavlja vodeći sajam u oblasti proizvodnih tehnologija u Jugoistočnom dijelu Evrope. Pored predstavljanja aktuelnih proizvoda, tekućih razvojnih projekata, sajam je prilika za pokretanje saradnje između domaćih i stranih učesnika. Fokus sajma biće predstavljanje čitave palete savremenih rješenja, usluga i proizvoda neophodnih za implementaciju i uvođenje standarda za potrebe Industrije 4.0. 

Izložbeni prostor CADCAM Data, ovlaštenog zastupnika najvećeg svjetskog proizvođača 3D industrijskih softvera Dassault Systemes, godinama unazad je mjesto gde možete na jednom mjestu isprobati softverska rješenja poslednje generacije.

Učesnici sajma, predstavnici domaćih i stranih kompanija imaće priliku da se kroz stručna predavanja i prezentacije koje smo pripremili, upoznaju i informišu sa najnovijim dostignućima kompanije Dassault Systemes.


3dexperience compassCADCAM Data predstavlja kompaniju sa tradicijom dugom preko 25 godina i statusom GOLD partnera i ovlašteni je centar Dassault Systemes za edukaciju i certifikaciju. Naš tim visokoobrazovanih inženjera i eksperata pruža usluge projektovanja, savjetovanja i implementacije poslovnih rješenja, usluge u području projektovanja i simulacije proizvoda, poslovnih integracija u preduzećima i obrazovanja u CAD projektovanju, CAM tehnologiji, CAEinženjerii mehatronici.

Naša softverska rješenja CATIA, DELMIA, ENOVIA, SIMULIA, DraftSight kao i poslovna platforma 3DEXPIRENCE predstavljaju u oblasti proizvodnih tehnologija osnovni zamajac i inicijalnu kapislu za razvoj i generisanje novih ideja i rješenja.Pozivamo vas da prisustvujete prezentacijama koje smo pripremili za vas u Svečanoj sali Beogradskog sajma:

Utorak, 22.05.2018. u 10:30 h
Kako da efikasno planirate, simulirate, organizujete i optimizirate proizvodnju sa ciljem da ispunite kvalitet, rokove, cijenu i eliminišete gubitke? Jedinstvena digitalna poslovna platforma 3DEXPERIENCE i softversko rješenje DELMIA Ortems
Četvrtak, 24.05.2018. u 15:00 h
(R)evolucija u transformaciji razvoja i proizvodnje pomoću sveobuhvatne poslovne platforme 3DEXPERIENCE

Svi zainteresovani su dobrodošli na naš štand u hali 1 Beogradskog sajma

21-25 maj, 10-18 h

Broj štanda 1306