Štand CADCAM Data na Sajmu tehnike je i ove godine mesto gde se možete sresti sa softverskim dostignućima poslednje generacije, Beograd 21-25 maj, 2018

Štand CADCAM Data na Sajmu tehnike je i ove godine mesto gde se možete sresti sa softverskim dostignućima poslednje generacije, Beograd 21-25 maj, 2018

Na predstojećem sajmu Tehnike, CADCAM Data Vam predstavlja najnaprednija softverska dostignuća iz oblasti 3D tehnologije i njene praktične primene u rešavanju realnih situacija. Sofisticirana industrijska rešenja za razvoj proizvoda, realne simulacije, programiranje robotskih linija, upravljanje proizvodnim procesima i kompletnim projektima omogućavaju razvoj rešenja od ideje do potpune implementacije i primene, kao i nastavak praćenja proizvoda i tokom njegovog kompletnog životnog ciklusa.
Fair_of_techincs_CCD

INTERAKTIVNA KAPSULA - CADCAM DATA - HALA 1, ŠTAND 1306

Interaktivna_kapsula_CCD


Međunarodni sajam Tehnike u Beogradu, 62. po redu, predstavlja vodeći sajam u oblasti proizvodnih tehnologija u Jugoistočnom delu Evrope. Pored predstavljanja aktuelnih proizvoda, tekućih razvojnih projekata, sajam je prilika za pokretanje saradnje između domaćih i stranih učesnika. Fokus sajma biće predstavljanje čitave palete savremenih rešenja, usluga i proizvoda neophodnih za implementaciju i uvođenje standarda za potrebe Industrije 4.0. 

Izložbeni prostor CADCAM Data, ovlašćenog zastupnika najvećeg svetskog proizvođača 3D industrijskih softvera Dassault Systemes, godinama unazad je mesto gde možete na jednom mestu isprobati softverska rešenja poslednje generacije.

Učesnici sajma, predstavnici domaćih i stranih kompanija imaće priliku da se kroz stručna predavanja i prezentacije koje smo pripremili, upoznaju i informišu sa najnovijim dostignućima kompanije Dassault Systemes.

Takođe, predstavićemo programska rešenja Mentor Graphics, za projektovanje i simulaciju štampanih ploča, toplotne analize i protok fluida.


MG_PADS

Kontaktirajte nas za više informacija o Sajamskoj manifestaciji i prezentacijama CADCAM Data u sklopu pratećeg programa


3dexperience compassCADCAM Data  predstavlja kompaniju sa tradicijom dugom preko 25 godina i statusom GOLD partnera i ovlašćeni centar Dassault Systemes za edukaciju i sertifikaciju. Naš tim visokoobrazovanih inženjera i eksperata pruža usluge projektovanja, savetovanja i implementacije poslovnih rešenja, usluge u području projektovanja i simulacije proizvoda, poslovnih integracija u preduzećima i obrazovanja u CAD projektovanju, CAM tehnologiji, CAEinženjerii mehatronici.

Naša softverska rešenja CATIA, DELMIA, ENOVIA, SIMULIA, DraftSight, Mentor Graphics kao i poslovna platforma 3DEXPIRENCE predstavljaju u oblasti proizvodnih tehnologija osnovni zamajac i inicijalnu kapislu za razvoj i generisanje novih ideja i rešenja.Kontaktirajte nas za više informacija o Sajamskoj manifestaciji i prezentacijama CADCAM Data u sklopu pratećeg programa


Neka od rešenja koje ćemo predstaviti i benefiti koje nude:

CATIA 3DEXPERIENCE on Cloudvrhunsko softversko rešenje CATIA sa kompletnim funkcionalnostima, sada dostupno i na oblaku:

  • "Power'By" -  „Stari“ CATIA V5, SolidWorks, i drugi CAD sistemi na 3DEXPERIENCE platformi na Cloud-u! Proširite i povežite sve što je rađeno i što radite u CATIA V5, SolidWorks ili drugim CAD sistemima, sa jedinstvenom poslovnom platformom 3DEXPERIENCE, i značajno unapredite poslovanje kroz izuzetne mogućnosti 3DEXPERIENCE platforme. Otvorite i pregledajte vaše CATIA V5/SolidWorks fajlove direktno iz pretraživača, izvan CAD aplikacija. Sve CAD aplikacije unutar firme, integrisane i upravljane pomoću 3DEXPERIENCE platforme;

  • My3DEXPERIENCE – je pristup dopunskim online servisima 3DEXPERIENCE platforme na Cloud-u za CATIA/SolidWorks korisnike. Povežite sve elemente procesa razvoja proizvoda na jednom mestu bilo gde, bilo kada, sa bilo kog uređaja. Kreirajte projekte, okupite tim, sarađujte, delite i upravljajte podacima unutar projekata na struktiuran i kontrolisan način. Delite ideje, znanje, informacije, multimedijalne sadržaje bilo kog formata, kako bi svi imali ažurne informacije. Pretražujte lako i efikasno podatke. Vizuelizujte i analizirajte CATIA V5/SolidWorks sklopove bez potrebe da imate CAD alat. Napravite zajednice CATIA/SolidWorks korisnika i povežite se unutar i van kompanije. Unapredite i proširite saradnju povezujući zaposlene, partnere, kupce kroz razvojni ciklus. Dostupno BESPLATNO svim CATIA V5/SolidWorks korisnicima sa aktivnom uslugom održavanja.

  • Function Driven Generative Designer - Tehnologija funkcionalno-generativnog dizajna zasnovana na realnim proizvodnim ograničenjima. Generišite brzo alternativni dizajn visokih performansi. Koncentrišite se na cilj kakav dizajn treba da dobijete, a ne kako da ga dobijete. Nakon unošenja odgovarajućih parametara kao što su materijal, veličina, masa, čvrstina, proizvodna metoda itd, CATIA će za Vas istražiti sve moguće alternative rešenja i brzo generisati alternative dizajna. Sa generativnim dizajnom nema jednog rešenja, već potencijalno hiljade sjajnih rešenja za određeni inženjerski problem. Vi samo odaberite dizajn koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

  • CATIA xDesign – snaga CATIA u bilo koje vreme, bilo gde, na bilo kom uređaju. Projektujte sa moćnim CATIA funkcionalnostima u pretraživaču i pristupite uvek ažurnim podacima u bilo koje vreme, bilo gde, na bilo kom uređaju. Podelite samo ono što želite, i kontrolišite šta drugi članovi tima mogu da rade sa projektnim podacima uz bezbednu komunikaciju i saradnju unutar tima. Pregledajte poslovne informacije na jednoj centralnoj lokaciji, i podelite vaše rezultate sa rukovodiocima i kupcima.

DELMIA Ortems – Kako da efikasno planirate, simulirate, organizujete i optimizujete proizvodnju sa ciljem da ispunite kvalitet, rokove, cenu i eliminišete gubitke?

DELMIA Ortems

DELMIA 3DEXPERIENCE – Programirajte CNC mašine i robote, planirajte, simulirjate i optimizujte proizvodnju:

  • DELMIA Manufactured Items Manager – Kako da efikasno kreirate, definišete, upoređujete i upravljate proizvodnim sastavnicama direktno u 3D?

  • DELMIA Robotics – Kreirajte, simulirajte i validujte ponašanje industrijskih robota i kompletnih robotskih ćelija za bilo koju industriju, u interaktivnom 3D okruženju;

  • DELMIA Virtual Build - („Vidite unapred šta proizvodite“) – Da li se u proizvodnji koriste svi delovi aktuelne verzije proizvoda? Da li se proizvod može proizvesti? Da li su svi delovi ažurirani? Kako ažurirati sve instrukcije za proizvodnju u slučaju izmena? Može li se proizvod proizvesti kako je projektovan? Koliko će vremena biti potrebno da se proizvod proizvede? Kako obezbediti početak proizvodnje na vreme? Virtual Build je proces montaže i servisiranja proizvoda virtuelno u 3D.

DELMIA

Kontaktirajte nas za više informacija o Sajamskoj manifestaciji i prezentacijama CADCAM Data u sklopu pratećeg programa


Pozivamo vas da prisustvujete prezentacijama koje smo pripremili za vas u  Svečanoj sali Beogradskog sajma:

Utorak, 22.05.2018. u 10:30 h
Kako da efikasno planirate, simulirate, organizujete i optimizujete proizvodnju sa ciljem da ispunite kvalitet, rokove, cenu i eliminišete gubitke? Jedinstvena digitalna poslovna platforma 3DEXPERIENCE i softversko rešenje DELMIA Ortems

Četvrtak, 24.05.2018. u 15:00 h
(R)evolucija u transformaciji razvoja i proizvodnje pomoću sveobuhvatne poslovne platforme 3DEXPERIENCE

Napomena: Upravna zgrada Sajma se nalazi u produžetku Hale 3, Svečana sala je na I spratu i ulaz u Svečanu salu je besplatan


CADCAM DATA Svečana sala sajma

Kontaktirajte nas za više informacija o Sajamskoj manifestaciji i prezentacijama CADCAM Data u sklopu pratećeg programa


Svi zainteresovani su dobrodošli na naš štand u hali 1 Beogradskog sajma

21-25 maj, 10-18 h

Broj štanda 1306


Kontaktirajte nas za više informacija o Sajamskoj manifestaciji i prezentacijama CADCAM Data u sklopu pratećeg programa